tisdag 1 februari 2011

Kommentarer och kvällar

Hoppsan, hittade plötsligt en massa opublicerade kommentarer! Så trevligt! Nu är ni alla publicerade och besvarade, sent omsider! :) Hoppsan igen , det blev visst väldigt många utropstecken här.

Våra kvällar har sedan tre dagar tillbaka tagit en ny vändning. Lilla skatten, som tidigare oftast somnat inom lyxiga fem minuter, har plötsligt börjat åla, vända, svänga, snurra, rulla, stånka, gny och stöna i sisådär två timmar innan hon äntligen kommit till ro och kunnat somna. Jag har en känsla av att det har att göra med de två små pärlor, som håller på att bryta fram i nedre käken. Söta som socker och vassa som en nyvässt kniv... Har ni tips på och råd om hur ni gjort i tandsprickningsskedet om era små älsklingar fått insomningssvårigheter?

2 kommentarer:

  1. Vi brukar "lokalbehandla" med Panadol. Alltså gnida in lite flytande Panadol vid tandköttet. Brukar lätta lite. Ibland kan det hjälpa om man masserar tandköttet med fingret lite, men nu när vår tös får sin fjärde tand så får man överhuvudtaget inte röra henne i munnen. Tydligen gör det ganska ont. Ikväll somnade hon utan tutt oxå, antar den "skaver" oxå.
    Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Jag ammade henne till sömns både igår och idag efter en dos Panadol, men innan det var hon extremt rastlös.

    SvaraRadera