onsdag 23 mars 2011

Febrigt

Mitt lilla flickebarn är brännhet och febertung i kroppen. Hon gnyr och vill ligga nära och håller i mig med båda händerna, som känns varma och torra som de brukar göra på febriga barn. Det är som med nosen på sjuka hundar. Jag tror det blir en hålla-handen-natt inatt.

4 kommentarer:

  1. Oj nej, hoppas hon frisknar till snart! Men visst är det ändå lite mysigt med en liten skrutt som vill ligga nära, nu då de annars kommit till den åldern att de har fullt upp med att upptäcka världen och allt vad den har att erbjuda? ;)

    SvaraRadera
  2. Tack, Blue! Jag hoppas hon är bättre imorgon, idag var en verkligt krasslig dag. Hur är det med din lilla skatt? Låter som om det är full rulle... :)

    SvaraRadera
  3. Det kan man nog säga...hon övar sig redan på att stå med stöd, men tycker inte det är så noga med att hålla i sig i soffan/bordet/stolen/tvättkorgen/leksakslådan när hon väl kommit upp på fötterna...hon håller bara i sig lite nonchalant med en hand och sedan tar det ju inte länge förrän hon helt glömmer att hålla i sig och sen ramlar hon omkull, skriker, och stiger upp igen! :) Beundrar hennes beslutsamhet och visst gör hon stora framsteg varje dag. Krypandet däremot verkar hon hoppa över; hon höll på att lära sig krypa i stället för att dra sig fram med händerna, men sen då hon upptäckte att man kan stå i stället så blev det intressantare. Så tror faktiskt hon börjar gå före hon kryper, så lär jag själv också ha gjort vid 9 månaders ålder. Hur tar din tjej sig framåt?

    SvaraRadera
  4. Det låter som om min tjej är i ungefär samma läge som din, fast ni har hunnit lite längre. Min flicka drar sig fram med händerna, men håller på o upptäcker hur fantastiskt spännande det är att stå o jublar varje gång hon gör det. Ännu tar hon sig inte upp på egen hand, men det dröjer nog inte länge till...

    SvaraRadera